Stoptober bijeenkomst en Stoptober camper in Harderwijk!

Vanaf 1 oktober stoppen met roken: doe jij ook mee? Met Stoptober is de kans dat je blijvend stopt wel 5x groter. Het geheim? Je doet het samen!

Dit jaar organiseert Stoptober in Harderwijk een ‘live event’: een bijeenkomst waarin je wordt voorbereid om succesvol mee te kunnen doen aan Stoptober

Ook geven professionals uitleg over andere mogelijkheden om te stoppen met roken. Al jouw vragen over stoppen met roken worden beantwoord.  

Het event is op 28 september (19.30-21.00u) de MFC de Kiekmure in Harderwijk (Tesselschadelaan 1). Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan via [email protected]

Daarnaast komt de Stoptobercamper naar Harderwijk. Op 3 september staat de camper tussen 14.30 en 16.30 uur op de boulevard naast restaurant de Admiraal in Harderwijk. Wil je meer weten over Stoptober, kom dan langs!  

Meedoen aan Stoptober
Wil je meedoen aan Stoptober? Schrijf je dan in op www.stoptober.nl. En download de gratis Stoptober app. De app helpt je om gemotiveerd te blijven, geeft tips om moeilijke momenten door te komen en beloont je voor mijlpalen die je bereikt. Ook via Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok en Instagram kun je Stoptober volgen, advies krijgen en in contact komen met andere stoppers.  

Extra ondersteuning
Kun je extra hulp gebruiken bij het stoppen met roken? De meeste zorgverzekeraars vergoeden eenmaal per jaar een stoppen met roken cursus vanuit de basisverzekering. De begeleiding, maar ook hulpmiddelen (zoals nicotinepleisters) zijn dan gratis. Check bij jouw verzekeraar hoe het geregeld is.

Meer info is te vinden op www.stoptober.nl en www.ikstopnu.nl. Ook kun je bij je huisarts terecht met vragen.