Stevige Bockrock op vrijdag 23 oktober in de binnenstad van Harderwijk

Wat is er lekkerder dan op een herfstige vrijdagavond lekker te rocken op stevige rock? Een bokbiertje misschien? 

Gelukkig zijn beiden perfect te combineren tijdens BockRock, een gezellige muziek-route langs kroegen en café’s in de Binnenstad van Harderwijk.

Kom dus vrijdagavond 23 oktober voor lekkere stevige herfstrock. Je kunt terecht op 7 locaties waar verschillende artiesten een spetterend optreden verzorgen; Nicky’s-Inn, Café de Belofte, Tommy’s, Ome Co, Luigi’s, Allure en de Gauwigheid doen mee. Met bands als 99 1/2, the Underground Funk Band, Money and the Man, Spijker Blues, the Jetband, Erik Akkerman  en Emerald staat er weer een goede line-up.
 
De Bockrock is een gezamenlijk initiatief van verschillende horecaondernemers. Na de 80’s & 90’s route in maart, de Bluesroute in mei en de Jimi Henrix Night in september is dit de vierde route van het jaar. En niet de laatste van het jaar, als we Angela Baars, een van de initiatiefneemsters mogen geloven. Ook de  Smartlappen/Nederpop-route staat al gepland. Maakt de Rockmuziek je hongerig? Van de Mheen foodservice zorgt voor hapjes om de lekkere trek te stillen.

Meer informatie en kun je vinden op de site www.horecarouteharderwijk.nl

BockRock Harderwijk 2015