Sterk VVOG vergeet zich te belonen (wedstrijdverslag)

VVOG heeft in de uitwedstrijd tegen SteDoCo in de dying seconds twee punten verloren. De Groen Witten speelden in Hoornaar een ijzersterke wedstrijd, maar verder dan 2-2 kwam VVOG niet.

Bij VVOG keerde Mike Ahrens na ziekte weer terug bij de selectie. Caifano, Meulens, Vossebelt en Rijnvis waren nog niet in staat om te spelen. VVOG begon direct goed tegen de nummer 5 van de Derde Divisie.

VVOG leek in de openingsfase op voorsprong te komen. Na een geweldige voorzet van Pernelly Biya wist spits Joshua Tijdens de bal echter niet in de goal te krijgen. Nadat de openingsfase voor de Harderwijkers was, werd SteDoCo na twintig minuten spelen sterker. De mannen uit Hoornaar kregen een aantal goede mogelijkheden, maar Wouter Polhoud hield zijn doel schoon.

Na de rust schoot VVOG uit de startblokken. Na een mooie dribbel van Jeffrey Snijders wist de back Jeroen Buitenhuis te bedienen. De buitenspeler bedacht zich geen moment en schoot de bal prachtig in de kruising. Een minuut later lag de bal weer in het net. Na een mooie voorzet van Joshua Tijdens ronde Pernelly Biya koel af. Het betekende een verdiende voorsprong voor de Groen Witten.

VVOG hield knap stand, maar kon niet voorkomen dat SteDoCo in de 67ste minuut de aansluitingstreffer maakte. Etiën Mariana maakte de belangrijke 1-2. VVOG moest twintig minuten zien te overleven. Wouter Polhoud redde VVOG net voor de tijd met een katachtige reflex, maar het bleek niet genoeg. Joran Schröder schoot in de 95ste minuut de 2-2 binnen.