Steeds meer Harderwijkers pakken de taxi om het vliegveld te bereiken

Inwoners van Harderwijk kiezen er steeds vaker voor om met de taxi naar Schiphol te reizen. Dit blijkt uit onderzoek van taxiplatform Taxi2Airport. Zij onderzochten het aantal taxiritten vanuit Harderwijk naar vliegvelden. Veruit de meeste taxiritten gaan richting Schiphol. Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport volgen op gepaste afstand.
 

De keuze voor het rijden met de taxi kent een aantal voordelen. Zo is het zeer comfortabel. Je wordt immers opgehaald bij je woning en vervolgens netjes bij het vliegveld afgezet, makkelijker kan niet. Het parkeren in de buurt van Schiphol is daarnaast een stuk prijziger en met het OV moet je maar hopen dat er geen storingen en vertragingen zijn.

Een ander voorbeeld is dat de rit afgestemd kan worden op jouw gezinssituatie. Zo kunnen er kinderzitjes worden geplaatst in de auto, en wordt er gevraagd om van tevoren het aantal koffers door te geven om eventueel een groter model auto voor te rijden. Zelfs ski’s kunnen op weg naar de wintervakantie worden meegenomen.
 
Prettig is ook de mogelijkheid om van tevoren een prijs af te spreken en te betalen. Geen louche toestanden en onverwachte verrassingen bij aankomst op het vliegveld, maar enkel uitstappen en met met koffers de vertrekhal inlopen.

Ook met de taxi reizen? Je kunt je rit naar Schiphol zelf online boeken via taxiplatform Taxi2Airport. 
Of je kunt bellen via 088 318 8331. Deze service van Taxi2Airport wordt beoordeeld met een 8,9 (Bron: Trustpilot).

Taxi2Airport taxi service naar vliegveld