Start Verkoop Boothuizen - Wonen in Waterfront Harderwijk

Woensdag 9 december start de verkoop van de boothuizen in Waterfront Harderwijk. Aanvang 19.00 - 21.00 uur, in het nieuwe clubhuis van Jachthaven De Knar.

De eerste 20 boothuizen gaan in verkoop!

Klik hier en bewonder het aanbod.

Boothuizen met een plus!

Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren. Deze karakteristieke boothuizen liggen dus centraal op elke denkbare manier. ’s Avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants.

Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot in de zomer en winter stallen. De boothuizen krijgen een recreatieve (verblijfs)bestemming en hebben geen permanente woonbestemming.

De boothuizen zijn bereikbaar via het Dolfinariumeiland. Voor de boothuizen komen 2 eigen parkeerplaatsen. In het verlengde van de boothuizen komen steigers waar uw boot ook (deels) buiten kan liggen. De verdieping is in de basis een geïsoleerde casco ruimte. Er zijn diverse inbouwpakketten mogelijk zoals een weekendverblijf of zelfs een compleet vakantieappartement. De boothuizen worden in drie verschillende typen aangeboden.

Kom 9 december langs voor een brochure én om de plattegronden en mogelijkheden te bekijken.

Boothuizen Waterfront Harderwijk