Start Talent In Beweging

Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je die mét of vóór anderen kunt inzetten? Doe dan mee aan Talent In Beweging.
 

Als je een tijdje niet hebt gewerkt, kan het lastig zijn om weer mee te doen in de samenleving.

Dan kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Misschien moet je eerst wat zelfvertrouwen en zelfwaardering opbouwen. Talent In Beweging bestaat uit 6 trainingen en een terugkomdag. Deze training is gratis voor inwoners van Harderwijk, Ermelo en Zeewolde.
 
Talent In Beweging is bedoeld voor iedereen die graag weer meer meedoet in de samenleving. Het kan zijn dat je ontslag hebt gekregen. Dat je langere tijd ziek bent geweest. Dat je zorgtaken hebt gehad. Of een achtergrond hebt in de GGZ. Ook kun je deelnemen als je met pensioen gaat, maar er nog niet aan toe bent om thuis te zitten.
 
In een groep gaan we op zoek naar de dingen die jij goed kunt en die bij jou passen. Activiteiten die energie en voldoening geven en zorgen voor leuke contacten met andere mensen. In kleine groepjes doe je leuke oefeningen, creatieve opdrachten en (rollen)spellen. Dit helpt om met elkaar in gesprek te gaan. Zo help je elkaar om op een positieve manier jezelf te ontdekken.
 
In oktober start de nieuwe training. De training is op maandagochtend van 9.15 uur tot 12.15 uur in Wijkontmoetingscentrum Stad. Het adres is Houtkamp 33 in Harderwijk. 
 
De data van de training zijn:
Maandag 12 oktober;
Maandag 26 oktober;
Maandag 2 november;
Maandag 9 november;
Maandag 16 november;
Maandag 23 november.De terugkomdag is op 8 februari 2021.
 
Wil je ook ontdekken hoe jij van betekenis kunt zijn? Of wil je graag aanmelden voor Talent In Beweging? Neem contact op met de trainster Irmgard van der Vegt via emailadres [email protected] of via telefoonnummer 06 – 19 05 52 22 of met coördinator Jet Schaftenaar via emailadres [email protected] of via telefoonnummer  06 – 33 56 23 05