Start kaartverkoop Theater Harderwijk

Donderdag 1 juni start Theater Harderwijk met de kaartverkoop van theaterseizoen 2023-2024. Vrienden van het Theater mochten al een week eerder neuzen in het nieuwe aanbod en hun keuze doorgeven. 

De favorieten van de Vrienden van Theater Harderwijk zijn; cabaretiers Roué Verveer en René van Meurs. Ook de muziekvoorstellingen Nederpop All Stars met Jan Douwe Kroeske en The Best of Britain vallen in de smaak!

Natuurlijk is het programma veel uitgebreider. Namen als Jamai Loman, Buurman en Buurman, Maarten van Rossem en een musical over het leven van Edith Piaf zullen hun opwachting maken in seizoen 2023-2024. Theater Harderwijk organiseert samen met Bibliotheek Noordwest Veluwe een avond waarop literairliefhebbers kennis kunnen maken met Annejet van der Zijl. Met hulp en ondersteuning van KetiKoti Harderwijk is er ook aandacht voor het Herdenkingsjaar Slavernijverleden. ‘Sonny Boy’, de bestseller van Annejet, staat dit jaar centraal tijdens ‘Nederland Leest’ en komt later in het theaterseizoen terug als bijzondere monoloog gebracht door Solo Stories.

Verder staan jonge talenten als Lotte Velvet, Gavin Reinders, Flip Noorman en Fabian Franciscus te trappelen om kennis te maken met het Harderwijkse publiek. Én gaan we dit seizoen meer voorstellingen terugzien op andere locaties van Stichting Podia Harderwijk.

Benieuwd naar het gevarieerde programma van Theater Harderwijk? Boeken kan vanaf 1 juni 12:00 uur via de website van Theater Harderwijk (www.theaterharderwijk.nl).

Rene van Meurs foto Anne van Zantwijk
(Foto Anne van Zantwijk)

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info