Start groep voor hardlopende beginners ook in de ochtend

Ook dit najaar start AV Athlos weer met een nieuwe groep voor beginners op dinsdagochtend 1 oktober 2019. Er wordt op dinsdag- en vrijdagochtend begonnen om 9.00 uur vanaf de Athlos accommodatie aan de Strokel.

Deze startersgroep traint tweemaal op de ochtenden in de week onder leiding van Gert Reijerse en Gerrit Keus. Het grote voordeel van lopen op de ochtend is dat we het hele jaar door de natuur in kunnen.

De cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit  gelopen hebben of waarvan het lopen al langere tijd geleden is. De cursus duurt 16 weken.
Wij leren jou graag wat “lopen” is en hoe jij blessurevrij kunt lopen. Er wordt veel aandacht besteed aan je “core” (buik en rug), en de looptechniek.

De bedoeling is dat je na deze vier maanden een half uur of langer achter elkaar kunt hardlopen en een afstand van minimaal 6 kilometer kunt overbruggen. Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en het bos om te trainen in de directe omgeving.

Daarnaast beschikken wij over een schitterende accommodatie met prachtige kleedruimten met ruim voldoende douchegelegenheid. Na de training kun je heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig nakletsen.

De kosten bedragen voor de gehele cursus van 16 weken eenmalig € 45,00 ( € 1,40,-/training). Hierbij is inbegrepen een verzekering en een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden. Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden, bepalen wij samen of jij in Loopgroep 5 of Loopgroep 4 verder gaat. Jij ontwikkelt  jezelf vanaf hier naar jouw behoefte (zie loopgroepniveaus op website Athlos).  Vragen of aanmelden: gerrit@germano.nl . 

Loop jij over een paar maanden ook met je groep door onze prachtige bossen?

Hardlopen bij Ahtlos Harderwijk

Germano Menswear Harderwijk

Adresgegevens

Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423595

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info