Stadsmuseum Harderwijk in finale Museumprijs 2022!

Stadsmuseum Harderwijk is genomineerd voor de landelijke VriendenLoterij Museumprijs 2022! Samen met het Centraal Museum in Utrecht en Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De winnaar? Dat wordt het museum met de meeste publieksstemmen. Dit is een unieke kans om Harderwijk in de schijnwerpers te krijgen. Daarom doen ze graag een beroep op jou.

De mede-finalisten zijn het Centraal Museum in Utrecht en Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De winnaar? Dat wordt het museum met de meeste publieksstemmen

Het thema van de VriendenLoterij Museumprijs is dit jaar: ‘Beste buur’. Dat thema is bij uitstek op ons van toepassing. Want als stadsmuseum zijn wz echt geworteld in Harderwijk. Ze zijn het museum in de stad en over de stad, maar vooral ook het museum met en door de stad en haar inwoners. Bekijk in dit filmpje waarom onze stadgenoten ons de beste buur vinden.

Breng je stem uit! Dit kan nog tot 27 november 2022.
 

Trots op onze stad? Stem op Stadsmuseum Harderwijk

Als Harderwijks bedrijf steunen we ‘ons’ museum graag. Wij hebben onze stem al uitgebracht. Doe jij ook mee? Het kost je nog geen halve minuut. Dat gaat heel eenvoudig via de website van museumprijs.nl:
 
https://winnaar.vriendenloterij.nl/museumprijs?museumId=27242
*Je kan stemmen tot en met 27 november 2022