Stad in Bedrijf Businessdagen staan op stapel

Jubileumbeurs in optimale evenementenhal. Over minder dan een half jaar is het zo ver. 

Noteer het maar vast in de agenda: de jubileumeditie van de Stad in Bedrijf Businessdagen vindt plaats op 12 en 13 april 2016.

Natuurlijk is De Sypel in Harderwijk wederom gastheer. De organisatoren van dit sportcomplex hebben ondertussen dubbel en dwars bewezen een uitgelezen evenementenlocatie te zijn.

Dit doet niet alleen opgeld voor de vorige twee beurzen van Stad in Bedrijf, maar ook voor de zeer succesvol verlopen Pasar Malam van afgelopen oktober. In de twee sporthallen kwamen ruim 5500 bezoekers af op de keur aan koopwaren tijdens de Indische markt. Evenementenorganisator Harold Guljé had de gehele begeleiding tot in de puntjes geregeld. Van het maken van plattegronden voor de indeling van de stands, de stroomvoorziening, de brandweerregels tot op de twee marktdagen zelf de facilitaire dienstverlening, de bedrijfshulpverlening en de EHBO.

‘Wij namen het gehele project voor onze rekening en dat gaan we ook weer doen bij de Businessdagen van volgend jaar april. Voor de deelnemers zullen we ideale omstandigheden creëren. Onze nieuwe sporthal zal net als afgelopen voorjaar een fraaie uitstraling krijgen met afgebakende stands, vloerbedekking en het barretje naast de beursvloer. Iedereen was tevreden over de totale horecavoorzieningen en we garanderen dat we wat dat betreft op herhaling gaan.’

Organisator Peter Molleman van Stad in Bedrijf heeft geruststellend kunnen constateren dat De Sypel tijdens de afgelopen twee beurzen iedereen volledig ‘ontzorgd’. ‘Als we kijken naar de evaluatie onder de deelnemers van onze aprilbeurs dan heeft De Sypel het super gedaan! Stuk voor stuk waren ze uitermate content.’

Peter Molleman en Harold Guljé zullen werkelijk alles uit de kast halen om zoveel mogelijk bezoekers te trekken tijdens de tiende Stad in Bedrijf Businessdagen. Zowel Stad in Bedrijf als De Sypel maken   daarbij maximaal gebruik van de sociale media. Vanaf begin volgend jaar prijkt over de gehele gevel van het sportcafé weer de aankondiging van de beurs en dit gebeurt vanaf dat moment eveneens op de twee beeldschermen in de entreehal. Natuurlijk krijgt iedere deelnemer van Stad in Bedrijf weer honderd relatiekaarten om uit delen.

Bedrijfsleider Marcel van Vendeloo heeft er alle vertrouwen in dat zijn evenementenorganisatoren zorgdragen voor een spetterende jubileumeditie van de Businessdagen. ‘Eerder dit jaar hadden we ook al een vlekkeloos verlopen Nederlands Kampioenschap darts. De initiatiefnemers van de Pasar Malam hebben al aangegeven dat ze volgend jaar oktober hier een tweede markt gaan houden en in 2016 gaan we tevens een paar concerten organiseren. In onze grootste sporthal kunnen we 1300 bezoekers huisvesten en geen enkele andere locatie in Harderwijk heeft deze capaciteit.’

Bezoekersactie met aantrekkelijke prijzen

Stad in Bedrijf en Sportcomplex De Sypel houden beiden tijdens de beursdagen voor bezoekers een verloting met aantrekkelijke prijzen. Iedereen mag zijn visitekaartje inleveren en Stad in Bedrijf beloont twee winnaars met een volledig gratis pagina. Deze valt naar keuze te vullen met een redactioneel artikel, of een advertentie in een maand naar voorkeur.

De Sypel biedt na loting één bedrijf een kosteloos zakelijk arrangement aan. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een vergadering in combinatie met lunch, een sportieve teambuilding activiteit en eventueel een muziekoptreden.

Stad in Bedrijf Businessdagen Harderwijk

Bron: Stad in Bedrijf
Tekst: Kees van Loon
Foto's: Fotostudio Merjenburgh