Stad als Podium en Estrado bieden gratis podium aan

Een popzaal met podium, professionele techniek en crew die de hele dag gratis tot jouw beschikking staan? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch? Maar het is mogelijk! Estrado wordt in samenwerking met Stad als Podium op zaterdag 26 en zondag 27 februari beschikbaar gesteld aan bands, muzikanten en initiatiefnemers in de muziek!

Helaas klinkt er door de huidige coronamaatregelen momenteel geen muziek in de Nederlandse podia. Dit is zonde. Maar wat kan er nog wél? 

Na onder andere de Gelderse podia Luxor Live, GIGANT en DRU, gooit nu ook Poppodium Estrado in Harderwijk haar deuren open voor makers, organisatoren en acts die aan hun muziek, live-show, of concept willen werken.

Meld je aan!
Werken aan je podiumpresentatie, je lichtshow of visuals? Het maken van video-opnames of een try-out van je baanbrekende clubconcept? Van alles is mogelijk. Dus weet jij wel wat je zou willen doen als jij één dag de sleutel krijgt van de zaal van Poppodium van Estrado? Stuur dan je plan vóór 12 februari naar [email protected]. Stad als Podium en Estrado selecteren samen twee projecten. Hierbij wordt gekeken naar de haalbaarheid, relevantie en impact.

Meer informatie
Op www.estrado.nl is de technische rider van Estrado te vinden. Vragen? Neem contact op via [email protected] of bel naar 0341-416 447.

Estrado
(Muziekpodium Estrado Harderwijk)
 

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info