Spraakmakende voorjaarseditie Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk

Burgemeester Harm-Jan van Schaik komt in de volgende uitgave van Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk met spraakmakende, actuele uitspraken over de intercitystatus van zijn stad. Hema-ondernemer Paul Loeff, ook wel kartrekker binnenstad genoemd, geeft beargumenteerd stof tot nadenken. De nieuwskrant voor alle ondernemers in Harderwijk en Hierden doet zijn naam eer aan. Vanaf dinsdag 21 mei volgt de verspreiding van het voorjaarsnummer.

Nieuwe Kijk op Zaken uitgave twee

Bereikbaarheid vormt het overkoepelende thema van deze lentebode. Vanzelfsprekend stellen we naast de momenteel belabberde spoorsituatie de fileproblematiek op de A28 aan de orde.

Wethouder Jeroen de Jong heeft goede hoop op een verbreding van de Harderwijker flessenhals. Hij geeft aan dat het een kwestie van lange adem zal zijn. Voor het dichtslibben van de ontsluitingswegen op Lorentz presenteert hij wel een snelle oplossing.

Vrij uitzichtloos daarentegen oogt de situatie voor bedrijventerrein Overveld. Een ondernemer aldaar laat zijn frustraties de vrije loop. Hoe anders is het gesteld met CAI Harderwijk. Directeur Edo Kweldam legt uit hoe hij doelbewust en zonder winstoogmerk honderd procent digitale bereikbaarheid creëert.

Wilt u ook weten hoe een honderdjarige nog steeds grensverleggend door het leven gaat? Dat een bouwvrouw ook haar mannetje kan staan? Op welke wijze Wim en Tina Zwaart de Vischmarkt aan het klaarstomen zijn voor een derde Michelinsterrestaurant?

Kijk uit naar deze nieuwe, informatieve editie van Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk.
Heeft u nieuws, of wilt u adverteren? Trek gelijk aan de bel!
Mail: redactie@nkoz.nl of Martin Foppen: 06 – 22558692