Sportcafé de Rumels is veel meer dan een sportcafé

Niels en Kim Stijkel zijn de beheerders van de sportzalen en eigenaren van Sportcafé de Rumels in Hierden. Een centrale plek waar door allerlei verenigingen gesport wordt. Maar deze plek is veel meer dan dat.

In de avonden en weekenden, als er geen wedstrijdactiviteiten zijn, kunnen er besloten feesten gegeven worden.

“Alles is vernieuwd binnen met mooie meubels, sfeervolle verlichting en handgemaakte houten tafels”, vertelt Niels. Sinds kort is sportcafé de Rumels een nieuw terras rijker. Met hoge en lage tafels, lekkere stoelen en grote parasols. “We zitten aardig vrij en we hebben een volledige horecavergunning. Dus we kunnen tot 4.00 uur open zijn,” laat Niels weten. “Binnen hebben al verschillende bands en DJ’s gespeeld. We organiseren themafeesten, verjaardagen of reünies, net hoe je het wilt. We denken met de gasten mee om het feest tot een groot succes te maken.”

De sportzaal kan omgebouwd worden tot een grote evenementen- of feestzaal.

“We hebben hier opnames gehad voor de Kids Top 20,” laat Kim weten. “En de Muziekvereniging geeft hier hun jaarlijkse concert.” Maar mensen die een feestje geven in het café, kunnen de sportzaal er ook bij huren. “We kunnen er een springkussen neerzetten. Maar we zetten soms ook de attributen neer die er zijn om een parcours te maken. Super leuk voor de kinderen. Soms is alleen het opstellen van doeltjes al genoeg. Maar we kunnen ook de ruimte opdelen, zodat kleintjes een eigen plekje hebben.”
 
Zakelijke events
De sportzaal mag voor alles gebruikt worden. Feesten, toernooien en clinics. Daarnaast kunnen ook op de tennisbaan toernooien en clinics gehouden worden.

“Geweldig voor bedrijven. Zij organiseren hier bijvoorbeeld een volleybaltoernooi met aansluitend een barbecue op ons terras."

"Of een kinderdisco van school. De zaal is multifunctioneel, heeft een speciale vloer en kan opgedeeld worden. Hierdoor kunnen we in de zaal 150 tot 600 personen een mooi event bezorgen,” aldus Niels. “Feesten of events tot 150 personen worden in het sportcafé gehouden.” 

En dan is er buiten ook nog voldoende en gratis parkeergelegenheid. Een ideale plek voor feesten en partijen. “Sportcafé de Rumels is een plek waar je graag wil komen en waar mensen zich welkom voelen. Wij willen altijd iedereen met een grote glimlach naar huis laten gaan,” sluit Niels tevreden af.

Sportcafé de Rumels

Adresgegevens

Kleine Mheenweg 8
3849 BM Hierden

Telefoon

T. 06 41048434

Meer info