Spetterend programma Struinen in de tuinen Harderwijk

Tuinenfestival Struinen in de Tuinen heeft het programma bekend gemaakt. Maar liefst 46 Harderwijkers stellen hun tuinen open. 

Ze bieden een podium aan een lokale act en verwelkomen buurtgenoten. In elke tuin geeft een Harderwijkse podiumkunstenaar drie keer een optreden. Met in totaal 144 optredens laat Harderwijk op zondag 7 juli zien hoeveel talent ze in huis heeft.

Op zondag 7 juli 2019 kan er door heel Harderwijk gestruind worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 48 lokale acts een plek op het gazon hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door de wijken van harderwijk. Met een kopje koffie, thee en natuurlijk een koekje heten de gastvrije tuineigenaren je welkom bij hun gezellige podium. Ervaar uiteenlopende optredens van bands, singer-songwriters, cabaretiers, theatermakers en andere podiumkunstenaars. De acts duren tot 30 minuten en zijn gratis te bezoeken.  
 
Vind het programma online

Met een handige kaart maak je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg naar het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.struinenindetuinen.nl/harderwijk
 
STRUINEN IN DE TUINEN
zondag 7 juli 2019
12:00 - 17:00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.struinenindetuinen.nl/harderwijk