Spetterend eindshow ZEW synchroonzwemmers

Afgelopen vrijdag 30 juni  was de jaarlijkse spetterende eindshow van de synchroonzwemmers van ZEW Ermelo in het zwembad Calluna. 

Aan het eind van het zwemseizoen presenteren alle zwemmers hun wedstrijduitvoeringen op muziek en is er de mogelijkheid om zelf ook nummers te bedenken en deze aan ouders en andere bezoekers te laten zien

Van deze mogelijkheid is door heel veel van de zwemmers gebruik gemaakt.

De show startte met een presentatie door de jongste zwemmers en uitleg over hoe een muzieknummer wordt aangeleerd.  De bezoekers kregen een korte uitleg over het aanleren en opbouwen van steeds moeilijkere en complexe figuren die allemaal beginnen met de basistechnieken en -figuren. De jongste zwemmers konden zo hun zenuwen een beetje wegzwemmen, voordat de echte show van start ging. Daarna volgde een afwisselend programma met solo’s, duetten en groepsuitvoeringen.

Kinderen die een echte waterrat zijn, van muziek en dansen houden, zullen synchroonzwemmen zeker leuk vinden en zijn na de zomervakantie van harte welkom op dinsdagavond in Zwembad Calluna. Graag van te voren aanmelden voor een gratis proeftraining via [email protected].

ZEW synchroonzwemmen