Spelletjes uitleenkast, minibieb, mupkastje en een stekjes ruilkast

Op de Bluesdreef 12 in Drielanden staat een uitleenkast met spelletjes. Ook aan de weg staan meerdere kastjes zoals een minibieb, een mupkastje en in het voorjaar en de zomer een stekjes ruilkast.

Wendy Wylenzek, bedacht een uitleenkast voor spelletjes, nadat ze zelf, met 4 kinderen, een uitpuilende kast met spelletjes had

"Sommige spellen spelen ze 2 keer en dan een hele tijd niet meer, zonde!" In deze tijd van recycle en duurzamer omgaan met spullen, bedacht ze de uitleenkast; 3 spelletjes lenen voor maximaal 3 weken voor een vrijwillige bijdrage van 5 euro.

Spelletjes uitleenkast

Op hun erf aan de Bluesdreef 12 in de wijk Drielanden staat een grote kast met meer dan 250 spelletjes voor jong en oud. Op woensdag en vrijdag geopend van 14:00/17:00 en zaterdag van 10:00/13:00. Aanmelden kan door even aan te bellen en een inschrijfformulier in te vullen.

In de straat staat pok een minibieb met kinderboeken, een mupkastje (menstruatieproducten die mensen kunnen pakken) en in het voorjaar en de zomer een stekjes ruilkast.

Minibieb mupkast en stekjes ruilkast

Wil je meer weten neem dan een kijkje op haar instagram account @spelletjeskast_barbabluf