Spelers VVOG 14-1 in het nieuw gestoken

Spelers en technische staf van de 14-1 van VVOG zijn dit seizoen weer in het nieuw gestoken. Het team was opzoek naar een bedrijf welke nieuwe inloopshirts en presentatiepolo's wilde sponsoren. Kok Experience heeft er voor gekozen om de presentatie polo's te sponsoren aan de nieuw vormgegeven selectie.

Nieuwe selectie

Het elftal, getraind door Niels Ros en Mylan Otten komt dit seizoen uit in de hoofdklasse van de regio Oost. De 14-1 is dit jaar een nieuwe selectie welke is samengesteld uit spelers van de 13-1, 13-2 en 13-3 binnen de club. Er was binnen de jeugdopleiding ruimte om een nieuwe lichting de kans op een hoger niveau te geven welke zowel spelers als trainers met beide handen aan hebben gepakt.

Bij een nieuwe selectie hoort ook een goede presentatie dacht trainer Niels: "Ik vind het altijd erg belangrijk dat we er niet alleen tijdens de wedstrijd netjes bijlopen, maar ook daarvoor en daarna. Daarom zijn we op zoek gegaan naar sponsoren welke ons daarbij konden helpen."
Kok Experience schoot het team te hulp en voorzag het hele team van presentatiepolo's. De spelers waren erg blij en verrast, alsdus Mylan.
 
Lasergamen bij Kok Experience
Nadat de polo's in ontvangst waren genomen, is het team bij sponsor Kok Experience op de foto's gezet en zijn ze gaan lasergamen. Niels vertelt: "Dit soort activiteiten dragen altijd bij aan de teambuilding en vinden wij erg belangrijk."

Het team vond het ook erg leuk en het was zeker voor herhaling vatbaar. Over de uitslag wilde trainer Mylan het liever niet hebben: "Laten we het er op houden dat ik vandaag niet in vorm was. De volgende keer zal ik zorgen dat ik in de top drie eindig."

VVOG 14 1 in het nieuw
(Foto gemaakt bij Kok Experience

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info