Spectral specialist in tv meubels!

Europa’s specialist in tv meubels vind je in Harderwijk. Al 20 jaar bestaat het van oorsprong Duitse merk Spectral, waarvan dit jaar Spectral zich in Nederland inmiddels alweer 12,5 jaar manifesteert vanuit Harderwijk.

Home + Entertainment

Steeds meer consumenten weten de weg te vinden naar de grootste Spectral Showroom in de Benelux, waar je ervaart hoe mooi en slim een tv meubel kan zijn. Het merk Spectral heeft zich niet voor niets de slogan Smart furniture met succes aangemeten. Nergens in de meubelbranche is de collectie tv meubelen zo uitgebreid als die van het merk Spectral, maar het slimste van alles zijn de tot in detail
doordachte oplossingen.

Vandaag de dag koop je een Smart tv met een schitterend tv beeld, maar over het algemeen met een slecht tvgeluid. Dan zijn het toch de smart oplossingen van Spectral die de ideale situatie bieden; home cinema geluid zonder zichtbare speakers. Het merk beschikt bijvoorbeeld over over vier sound systemen waarbij de subwoofer zelfs geïntegreerd is.

Het resultaat:

Geen wirwar van kabels, uit het oog springende luidsprekers of de zogenaamd draadloze subwoofer in het zicht. Sterker nog bij Spectral bieden ze de oplossing om je iPhone of iPad in een speciaal ontwikkelde dock te plaatsen “plug-in, play & charge”. Dat de mannenmeubels
voor vrouwen leverbaar zijn in 2.000 kleuren zowel glossy als mat glas is misschien ook wel een smart item van Spectral.

Om de consument te overtuigen van het merk Spectral, ontvang je nu bij aankoop van een tv meubel inclusief het BRA2 of VRA2 sound systeem een Apple Watch cadeau*. Een echte smart actie tijdens ons 12,5 jarig bestaan volgens Remco Aldenkamp van Spectral.

Spectral Cocoon

Het multimedia meubel voor de meest voorkomende apparatuur. Samen te stellen uit vier modules en vele beschikbare opties.
tv meubel cocoon Spectral Harderwijk

Spectral Ameno
Het eerste wandmeubel met ruggengraat. Op zoek naar de nieuwe generatie wandmeubels, dan biedt Ameno de oplossing in de hoogste kwaliteit en afwerking.
tv meubel ameno Spectral Harderwijk

Spectral Scala
Het best verkochte tv meubel in drie breedtematen en twee hoogtematen. Staand, hangend of verrijdbaar, Scala maakt het mogelijk.
tv meubel scala Spectral Harderwijk

Spectral Twenty
Het eerste gelakte hout-programma in een rastermaat van 20 cm. Twenty is er zelfs in een hoogte van 10 cm met een volwaardig geïntegreerd sound systeem.
tv meubel twenty Spectral Harderwijk

Welkom in de Spectral Showroom:

Nobelstraat 29
3846 CE Harderwijk
Telefoon: 0341 46 22 00
www.spectral.nl