Spectaculair mosselfeest op de markt in Harderwijk

Aanstaande zaterdag kun je op alle terrassen op de markt in Harderwijk onbeperkt mosselen eten voor maar €15,- p.p. Haal nog snel je polsbandje bij één van de restaurants en hop langs alle terrassen om de mosselen te proeven!  

Voor maar € 15,00 p.p. kun je onbeperkt genieten, op het terras bij de deelnemende restaurants, zij bereiden allen de lekkernij op eigen wijze.

Elk restaurant bereidt de mosselen op een eigen manier. Zo kun je van allerlei soorten iets proeven bijvoorbeeld:Thais, Spaans, traditioneel en Marokkaans. Bij de prijs zitten sausjes, stokbroden en vers gebakken friet inbegrepen. 

Voor de gezellige meezingers is het Shantykoor de Boekaniers van de partij. Koop je kaarten bij De Boterlap, De Graaf van Gelre, Terras, De Hertog Karel, De Baron, of Luigi's en geniet van een leuke en lekkere avond!

Elk jaar gaat een groot gedeelte van de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar is Stichting Vrienden van het St Jansdal als goed doel uitgekozen. Van elk verkocht polsbandje gaat er €2,50 naar het goede doel. Het geld dat het mosselfestival dit jaar opbrengt gaat naar de herinrichting van de kinderkamer op de spoedeisende hulp van het St Jansdal. 

Onbeperkt mosselen eten op de Markt in Harderwijk

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info