Specsavers Harderwijk blijft geopend

Omdat goed zicht een primaire levensbehoefte is, zijn onze winkels geopend. Ook in deze bijzondere tijd blijft u van harte welkom. Wij kunnen ons voorstellen dat dit bij u tot vragen leidt als u onze winkels bezoekt.

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Vanwege de situatie omtrent het Coronavirus (COVID-19) in Nederland, houden wij de adviezen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten.

Maatregelen in de winkel
Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze collega’s. Uiteraard hebben we in onze winkels altijd al strenge richtlijnen en aanzien van hygiëne. Dit betekent nu concreet het volgende:
  • Alle apparatuur wordt na gebruik grondig gereinigd
  • Alle medewerkers wassen regelmatig hun handen met zeep
  • We houden zoveel als mogelijk afstand (1,5 meter)
  • Onze medewerkers blijven thuis bij klachten. Dit vragen wij ook aan u.

U kunt onze winkels bezoeken

We hebben maatregelen genomen zodat u met een gerust hart onze winkels kunt bezoeken. Hiermee volgen we de richtlijnen van optiek brancheorganisatie NUVO. Dit betekent concreet het volgende voor uw afspraak:
  • Oogmeting: U kunt hiervoor gewoon een afspraak maken. Echter, momenteel kunnen we uw oogdruk niet meten.
  • Ophalen bril/contactlenzen: U kunt hiervoor gewoon in onze winkels terecht.
  • Contactlenzen (bestaande klanten): U kunt momenteel geen afspraak maken voor een contactlenscontrole. U kunt wel in onze winkels langskomen voor het kopen van dezelfde contactlenzen.
  • Contactlenzen (nieuwe klanten): U kunt momenteel geen afspraak maken voor een contactlensaanpassing. 
  • Ooggezondheidsonderzoek: U kunt hiervoor momenteel geen afspraak maken.Heeft u vragen? U kunt altijd langskomen of telefonisch contact opnemen met onze winkels, zodat onze winkelmedewerkers u kunnen adviseren.
Tot slot
We blijven de ontwikkelingen in Nederland op de voet volgen en passen onze richtlijnen, indien nodig, hierop aan om onze klanten en medewerkers te beschermen. Dank voor uw begrip!

Specsavers Harderwijk

Adresgegevens

Donkerstraat 32
3841 CC Harderwijk

Telefoon

T. 0341 454 604

Openingstijden

Ma 09.00 - 18.00 uur
Di 09.00 - 18.00 uur
Wo 09.00 - 18.00 uur
Do 09.00 - 18.00 uur
Vr 09.00 - 21.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info