Specialisten bij De Hypotheker

Steeds vaker hoor je dat je je hypotheek zelf wel kan regelen. Erik Teunisse, hypotheekadviseur en eigenaar van De Hypotheker Harderwijk, is het daar maar gedeeltelijk mee eens. 

“Als je je eerste woning koopt en je bent in loondienst voor onbepaalde tijd en je hebt geen enkele BKR registratie, dan kan je best zelf je hypotheek regelen. Maar dan moet je ook bereid zijn er veel tijd en energie in te steken”. 

Voor die doelgroep heeft De Hypotheker de Zelfzeker formule ontwikkeld. Je doet zelf online het voorwerk, waardoor we het tarief heel laag kunnen houden (1.495 euro), maar je krijgt nog steeds volledig advies en begeleiding van De Hypotheker bij het afsluiten van je hypotheek. “Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen die een huis koopt inzicht krijg in het volledige financiële plaatje en alle risico’s”.

Voor de meeste mensen is het niet zo eenvoudig. Die raken online al snel het overzicht kwijt in de wirwar van voorwaarden en stukken. En dan kan hulp van een hypotheekspecialist het verschil maken tussen het wel of niet kunnen kopen van de woning. Bovendien biedt De Hypotheker ondernemers en mensen zonder vast contract hypotheekmogelijkheden die ze zelf niet kunnen regelen. Bijvoorbeeld via de Arbeidsmarktscan of het arbeidsverleden via project Handig!. En we ontzorgen graag het volledige hypotheekproces voor iedereen die zijn tijd en energie liever aan andere dingen besteedt. 

“De Hypotheker wordt steeds meer een echte specialist”, zo stelt Teunisse. En dat betekent dat ook de hypotheekadviseurs zich specialiseren. We stellen het adviseursteam van De Hypotheker Harderwijk graag aan je voor: 

Erik Teunisse is 58 jaar, getrouwd, heeft twee volwassen kinderen en woont in Zeewolde. Hij is al bijna 25 jaar eigenaar/hypotheekadviseur bij De Hypotheker. En ook daarvoor zat hij als bankdirecteur al jaren in het vak. Nog steeds verveelt het werk niet. Want elke klant is anders en elke hypotheek is maatwerk. En hoewel juist de afwisseling van verschillende soorten klantvragen hem scherp houdt, is hij bij De Hypotheker Harderwijk specialist op het gebied van hypotheken voor ondernemers, hypotheken voor nieuwbouwwoningen en financiële oplossingen voor het verduurzamen van je woning.

Melvin Bakker is 43 jaar en woont met zijn vrouw en dochter in Dronten. Hij werkte lange tijd als kredietadviseur en is enkele jaren geleden overgestapt naar hypotheken. Bij De Hypotheker is hij de specialist voor mensen die al een koopwoning hebben en willen doorstromen op de woningmarkt, met name ook complexe zaken, zoals mensen die uit een echtscheiding komen en een nieuwe woning willen kopen. Verder behandelt hij veel zaken waar borgstelling van ouders aan te pas komen,  hypotheken met seniorenregelingen, en hij is de absolute specialist voor alles wat te maken heeft met leningen en kredieten. 

Ingrid van de Braak is 52 jaar, getrouwd, heeft twee volwassen zoons en woont in Zeewolde. Zij runt de praktische gang van zaken op het kantoor als vestigingsmanager, maar is daarnaast ook financieel adviseur. Zij is specialist in starters die geen vast contract of intentieverklaring kunnen krijgen, omzettingen van hypotheken, bijvoorbeeld om de maandlast te verlagen of bij een echtscheiding, verhuurhypotheken en de Zelfzekerstraat. 

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Een intakegesprek bij De Hypotheker Harderwijk is vrijblijvend en gratis. 

Team de Hypotheker Harderwijk adviseurs
Vlnr. Melvin Bakker, Ingrid van de Braak en Erik Teunisse. 
 
 

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info