Specialisten bij De Hypotheker

Steeds vaker hoor je dat je je hypotheek zelf wel kan regelen. Erik Teunisse, hypotheekadviseur en eigenaar van De Hypotheker Harderwijk, is het daar maar gedeeltelijk mee eens. 

“Als je je eerste woning koopt en je bent in loondienst voor onbepaalde tijd en je hebt geen enkele BKR registratie, dan kan je best zelf je hypotheek regelen. Maar dan moet je ook bereid zijn er veel tijd en energie in te steken”.

Voor de meeste mensen is het niet zo eenvoudig. Die raken online al snel het overzicht kwijt in de wirwar van voorwaarden en stukken. En dan kan hulp van een hypotheekspecialist het verschil maken tussen het wel of niet kunnen kopen van de woning. Bovendien biedt De Hypotheker ondernemers en mensen zonder vast contract hypotheekmogelijkheden die ze zelf niet kunnen regelen. Bijvoorbeeld via de Arbeidsmarktscan. En we ontzorgen graag het volledige hypotheekproces voor iedereen die zijn tijd en energie liever aan andere dingen besteedt. 

“De Hypotheker wordt steeds meer een echte specialist”, zo stelt Teunisse. En dat betekent dat ook de hypotheekadviseurs zich specialiseren. We stellen het adviseursteam van De Hypotheker Harderwijk graag aan je voor:

Erik Teunisse is 57 jaar, getrouwd, heeft twee volwassen kinderen en woont sinds kort in Zeewolde. Hij is al meer dan 20 jaar eigenaar/hypotheekadviseur bij De Hypotheker. En ook daarvoor zat hij als bankdirecteur al jaren in het vak. Nog steeds verveelt het werk niet. Want elke klant is anders en elke hypotheek is maatwerk. En hoewel juist de afwisseling van verschillende soorten klantvragen hem scherp houdt, is hij bij De Hypotheker Harderwijk specialist op het gebied van hypotheken voor ondernemers en hypotheken voor nieuwbouwwoningen.
 
Melvin Bakker is 42 jaar en woont met zijn vrouw en dochter in Swifterbant. Hij werkte lange tijd als kredietadviseur en is enkele jaren geleden overgestapt naar hypotheken. Bij De Hypotheker is hij de specialist in het aanpassen en oversluiten van bestaande hypotheken, waarbij ook het regelen van de hypotheek bij echtscheiding steeds vaker voorkomt. Verder regelt hij veel hypotheken voor mensen die al een koopwoning hebben en willen doorstromen op de woningmarkt.
 
Yvonne Pieters is 35 jaar en woont met man en twee kinderen in Amersfoort. Zij heeft jaren advies gegeven aan mensen die in de schuldhulpverlening terechtkwamen. Het helpen van mensen is nog steeds haar passie, maar nu zijn haar klanten vooral startende huizenkopers en mensen die (nog) geen vast contract of een intentieverklaring hebben. Zo kan zij mensen helpen om hun droom te realiseren, die dat zelf niet zouden kunnen regelen. En dat geeft heel veel voldoening. 

Een gedreven team, dat klaarstaat om ook jouw woningdroom te helpen realiseren. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Een intakegesprek bij De Hypotheker Harderwijk is vrijblijvend en gratis.

De Hypotheker Harderwijk
0341-422724
www.hypotheker.nl/harderwijk

Team adviseurs De Hypotheker Harderwijk
Foto v.l.n.r. Erik Teunisse, Yvonne Pieters en Melvin Bakker

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info