Speciale nieuwbouw actie VVOG en Harderwijkse smaakmaker

Een weekend lang genieten van de VVOG supporters Box Xl. Een royaal assortiment van heerlijke producten samengesteld door vier Harderwijkse top ondernemers die de handen in één hebben geslagen om de nieuwbouwplannen van VVOG te steunen.

Om onze nieuwbouwwensen te kunnen vervullen moeten er acties komen. De grote VVOG Veiling kon dit jaar helaas niet doorgaan en gelet op de nieuwe maatregelen zit dat er voorlopig ook niet in.

Toch kan de vereniging niet stil zitten en hopen ze met deze acties de mensen thuis wat te bieden en geld binnen te halen voor de vereniging. Verenigingen hebben op dit moment erg moeilijk. De sportkantine is één van de belangrijkste inkomstenbron. De kantine wordt nu i.v.m. de extra maatregelen van het kabinet weer gesloten.
 
Deze unieke aanbieding van “De Harderwijkse Smaakmakers” bestaat uit verse producten van Palingrokerij & de visspecialist Dries van de Berg & Zn, De Zuivelhoeve, slagerij Jacob Uit de Bosch en de ambachtelijke kwaliteitsbakkerij Wegerif.

De box vertegenwoordigd een waarde van € 80,- en wordt speciaal voor deze actie aangeboden voor slechts € 59,95. Hiervan gaat € 10,00 naar de vereniging.

Bij iedere box ontvang je ook nog eens een gratis magnum fles Texels Skuumkoppe met flesopener. Het is dus niet alleen de vereniging steunen maar ook een weekend lang heerlijk genieten van de heerlijke verse producten. Steun de club, geniet van lekkere dingen en bestel de “VVOG supporters Box XL” eenvoudig via www.harderwijksesmaakmakers.nl  
 
Bestel de box voor zaterdag 10 oktober 2020. Op zaterdag 10 oktober kunt u de Box tussen 10.00- en 14.00 uur zelf afhalen aan de achterzijde van Dries van de Berg, Stephensonstraat 2 in Harderwijk.

Bestellen doe je eenvoudig via www.harderwijksesmaakmakers.nl. Wil je weten wat er allemaal in de box zit ga dan naar de website van VVOG.

XL box VVOG actie met Harderwijkse Smaakmakers
 

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma 9.30 - 18.30 uur
Di 9.00 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info