Speciaal Gebed voor Harderwijk rond Corona

Gezamenlijk bidden voor Harderwijk in deze tijd van corona! Juist in deze bijzondere tijd willen we met mensen uit de verschillende kerken in Harderwijk bidden voor onze stad, in de week voorafgaand aan Pasen. 

Omdat we niet fysiek bij elkaar kunnen komen zullen we dat doen via een livestream. Elke avond van maandag 6 april tot en met donderdag 9 april om 20.00 uur. (aansluitend aan de passie stilte momenten in verschillende kerken).

Elke avond zal een voorganger of andere Harderwijker iets vertellen van de rol van gebed in zijn of haar leven, worden we bemoedigd in gebed en worden gebedspunten gedeeld. Deze gebeds- en dankpunten kunnen ook gedeeld worden in de chat. De livestream is te volgen via www.stichtingecho.nl. Hier kunnen ook gebeds- en dankpunten worden opgegeven!

U kunt de uitzendingen thuis ook volgen via de KerkTV. CAI Harderwijk heeft ervoor gezorgd dat iedereen in Harderwijk die TV kijkt via de coaxkabel de momenten thuis gratis, dus zonder decoder, kan bekijken. U vindt de uitzending bij de CAI op kanaal 702.

speciaal Gebed voor Harderwijk rond Corona