Sparta-springers naar NK

Zaterdag 5 november werd de derde en laatste kwalificatiewedstrijd trampolinespringen in Ermelo gehouden.  

Na 3 kwalificatiewedstrijden werd  het eindklassement opgemaakt. De springers van G.V. Sparta sprongen hun mooiste oefeningen om een startbewijs voor het NK trampolinespringen voor clubteams te bemachtigen op 10 december a.s. in Alkmaar.

In de E klasse behaalde het E9 team bestaande uit  Chemene  Hazelhof,Thijn Helming, Danique Middelwijk en Sofie van Beekhuizen  op deze wedstrijd  een vierde plaats. Het was tot de einduitslag spannend maar uiteindelijk heeft dit jonge team zich verrassend als tweede geplaatst voor het NK.

In de D klasse zijn 2 teams van G.V. Sparta geplaatst voor het NK.

Team D8 met Jula Arends, Laurens Bos, Caro Binnerts en Merel vd Kamp won vandaag het zilver en plaatsten zich als tweede team voor het NK, op de voet gevolgd door  team D7 met Annamay de Bruijne, Femke Elzinga, Fleur de Rook en Ranita Jansen. Zij sprongen vandaag naar het brons en zijn hiermee als derde geplaatst uit dit district.

In de hoogste districtsklasse spong het C5 team, zonder de geblesseerde Zara Dijkema. Het C5 team met Britt Stoel, Rhode van den Brink en Jilde Hagen behaalde het zilver, wat hen een tweede plaats kwalificatie NK opleverde. Het C6 team met Jesper Jansen, Nynke van der Veen, Sandra Schaftenaar en Sandra Rakhorst sprong een stabiele wedstrijd en eindigde als vijfde in het eindklassement, net niet voldoende om naar het NK te gaan.

Trampolinesrpringen Sparta Ermelo