Soul & Funk op Harderwijk Live

Afgelopen zaterdag was het swingen op de Markt in Harderwijk tijdens de 1e Harderwijk Live van dit seizoen.

Dit jaarlijks terugkerende muziekspektakel stond zaterdag in het teken van ‘Caribbean Night’.

De zomerse zwoele temperaturen waren geheel bijpassend en dus had de organisatie van Harderwijk Live geen betere avond voor dit thema kunnen kiezen. Menigeen waagde zich aan de tropische muziekklanken en heupwiegde flink mee onder het genot van een hapje en een drankje..

Komende zaterdag 18 juli maakt Harderwijk zich op voor Soul&Funk. Vanaf 16.00uur zet Soulmate Unplugged de juiste sfeer neer. Tijdens het winkelen kom je in de stemming voor een gezellige avond met live muziek. Dat wordt een drankje en misschien wel een hapje op het terras want DJ Yade & J-Sax zorgen ervoor dat je de binnenstad van Harderwijk niet meer uit wilt. De band Soultown neemt het vervolgens van hen over om je wellicht zelfs nog aan een dansje te wagen. Kom kijken, kom luisteren, eten en drinken zoveel je wilt, meezingen mag ook. Gezellig wordt het geheid dus ben je erbij?

Harderwijk Live vindt 6 zaterdagen in juli en augustus plaats. Zaterdag 25 juli staat in het teken van Night of the Pop’s. Daarna geniet je nog van Dance Classics, Hollands Glorie en Rockstars.
soultown harderwijk live