Smullen van Vintage & Design op Mess Markt

Zondag 19 mei is bij de Mess aan de Oranjelaan, Harderwijk, de tweede editie van de Mess Markt. Rondom de voormalige officiersmess kunnen liefhebbers van Vintage & Design hun hart weer ophalen. (bekijk ook de video)

Kraamhouders van ver en van dichtbij nemen hun mooiste spullen mee. Loving that vintage, Vint-iets, Rare & More, Curiosakat, RetroLoes, Retro 24/7 en Flint & Philip zijn o.a. aanwezig.

Ben je op zoek naar dat ene leuke stoeltje? Wil je een vintage of industriële lamp boven je tafel? Ben je nieuwsgierig naar het werk van ontwerpers? Of heb je gewoon zin in een leuke middag op een fijne plek? Kom naar de Mess en laat je verrassen.
 
Er zijn DJ’s die voor muziek zorgen en ook aan het interne smulwerk is gedacht. Moving Coffee uit Zeewolde zorgt voor de lekkerste Italiaanse koffie. Bij Rolling Bites uit Ermelo kan je terecht voor een heerlijke soep of lekker broodje. Lenja zorgt met haar Crêpes Corner voor de zoetekauw onder ons en IJssalon ’t Boerinneke staat met het lekkerste ijs.
 
Reden genoeg om te komen smullen!
 
Mess Markt: Vintage & Design
zondag 19 mei van 12.00 tot 18.00 uur
Mess, Oranjelaan 11a, Harderwijk
Entree: 1 euro, kinderen gratis
www.facebook.com/messharderwijk