Signeersessie Gods zegen voor jou

Op zaterdagochtend 29 februari zal Daniëlle Heerens een bezoekje brengen aan boekhandel Sjemen aan de Smeepoortstraat 15 in Harderwijk om daar haar nieuwste boek, Gods zegen voor jou, te signeren. Voor wie komt, is er wat lekkers en ligt er een leuk presentje klaar.

Gods zegen voor jou

God geeft ieder van ons Zijn zegen en dat is misschien wel het allermooiste geschenk dat je kunt krijgen, want in Zijn zegen ligt alles besloten wat je als mens nodig hebt. Dat wordt onder andere duidelijk in de zegen in Numeri 6:24-26 en die in 2 Korintiërs 13:13. Daarin belooft God geluk, bescherming, nabijheid en zorg, gedachtenis (dat Hij altijd aan je denkt), vrede, liefde, genade en verbondenheid.
 
Dat zijn dan ook de thema’s die in tekst en beeld zijn uitgewerkt. Met als resultaat een prachtig cadeauboek vol bemoediging, troost en inspiratie dat steeds herinnert aan al het goeds dat God geeft en doet.
 
Programma signeersessie
De signeersessie vindt plaats op zaterdagmorgen 29 februari bij boekhandel Sjemen (Smeepoortstraat 15, 3841 EG Harderwijk) en zal duren van ± 11.00-12.00u. Voor iedereen die komt, is er wat lekkers en ligt er een leuk presentje klaar. Het boek is deze ochtend uiteraard ook te koop.
 
Auteur
Daniëlle Heerens (1990) is dol op boeken, lezen en schrijven, en die passies combineert ze in het werk voor haar eigen tekstbureau Fijnzinnig. Eerder verschenen van haar o.a. Elke dag een cadeautje en Sta op en schitter.

Boek Gods zegen voor jou