SIGHT Landscaping behaalt Kiwa NEN veilig Bewust certificaat veiligheidsladder versie 4.0 trede 3

SIGHT Landscaping heeft de 3e trede van het Veilig bewust certificaat Veiligheidsladder versie 4.0 behaald. SIGHT Landscaping ontving het certificaat van Kiwa Nederland B.V.

De Veiligheidsladder is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen in bedrijven te meten. 

Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De Veiligheidsladder is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede. De Veiligheidsladder is de basis van een certificatiesysteem voor verschillende sectoren. (bron: Veiligheidsladder NEN)
 
Fundament
Henri Schuurman, algemeen directeur bij SIGHT Landscaping: “ Wij zijn bijzonder trots op het behalen van de veiligheidsladder trede 3, zeker nu de markt er meer om vraagt en we nu aantoonbaar op veiligheid gecertificeerd zijn. Al lange tijd leggen we de nadruk op veiligheid en gezondheid bij de uitvoering van de projecten. Het is uitermate belangrijk dat iedereen die betrokken is bij deze uitvoering gezond en veilig zijn/haar werkzaamheden kan uitvoeren.

Het veilig werken gaat veel verder dan alleen afvinken van veilige machines of werkplek, hier gaat het om houding en gedrag om veilig te willen werken. We zijn trots op onze betrokken medewerkers die ons geholpen hebben om het certificaat te behalen en te behouden door hun dagelijkse houding en gedrag.”
 
SIGHT Landscaping verzorgt voor bedrijven, (zorg)instellingen en overheden het totale concept voor ontwerp, aanleg en beheer van de (openbare) buitenruimte. SIGHT Landscaping werkt landelijk vanuit meerdere vestigingen en steunpunten. Het hoofdkantoor zit in Harderwijk. Er werken ruim 240 mensen bij SIGHT Landscaping, waarvan 5-10% afkomstig is uit de doelgroep van de participatiewet.

Sight Landscaping behaalt Kiwa veilig bewust certificaat veiligheidsladden
(Foto: algemeen directeur Henri Schuurman)

SIGHT Landscaping Harderwijk

Adresgegevens

Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Telefoon

T. 0341-436436

Meer info