“Show je Talent” Harderwijk

Bent u een (echte) zangeres, een toneelspeler, een muzikant, maar nog niet ontdekt? Kun jij goed dansen, hout bewerken, bloemschikken of schilderen?

Wij nodigen u en jou graag uit om op zaterdag 20 mei alle soorten Talenten te tonen in MFZ de Kiekmure. Samen met Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk en ZorgDat wordt deze dag “Show je Talent Harderwijk” georganiseerd.

Iedere Harderwijker, van jong tot oud, is van harte welkom om zijn of haar talenten deze dag te komen laten zien in de Kiekmure. Het hele multifunctionele centrum staat in het teken van talenten die nog ontdekt gaan worden.

Wilt u aan iedereen laten zien wat voor mooie resultaten u met uw hobby heeft bereikt, wilt u een ander wat leren in een workshop of gewoon genieten van deze gezellige dag? Geef u dan op voor “Show je Talent Harderwijk”. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected].

Deelname aan deze dag bedraagt €5,= , hiermee kunnen de consumpties gedeeltelijk worden bekostigd. Daarnaast kunt u als  hobbyist ruimte krijgen om uw mooiste werken te verkopen tijdens deze dag. Hiervoor zijn tafels te huur via [email protected]

Talent is mooi om te showen, maar nog leuker om te zien! Bent u benieuwd naar alle talentvolle mensen in Harderwijk, kom dan deze 20e mei naar Show je Talent in Stadsdennen.

U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur om te bewonderen, mee te doen met workshops en te genieten van zang en dans. MFZ De Kiekmure, Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk en ZorgDat heten u graag welkom op deze Harderwijkse “Show je Talent”, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk.

Show je Talent Wijkvereniging Stadsdennen