Show je talent!

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk en Zorgdat organiseren samen weer een leuk evenement: “Show je Talent” Harderwijk

Ben jij een (echte) zangeres, een toneelspeler, een muzikant, maar nog niet ontdekt? Kun jij goed dansen, hout bewerken, bloemschikken of schilderen? Wij nodigen u en jou graag uit om op zaterdag 18 mei 2019 alle soorten Talenten te tonen in Wijkhuis Stad. De tijden zijn van 10 – 15 uur.

Iedere Harderwijker, van jong tot oud, is van harte welkom om zijn of haar talenten deze dag te komen laten zien in de Kiekmure. Het hele wijkhuis staat in het teken van talenten die nog ontdekt gaan worden. Wilt u aan iedereen laten zien wat voor mooie resultaten u met uw hobby heeft bereikt, wilt u een ander wat leren in een workshop of gewoon genieten van deze gezellige dag? Geef u dan nog op voor “Show je Talent Harderwijk”. Dit kan door een mail te sturen naar info@wijkstadsdennen.nl.
 
Het evenement
Deze dag kunt u of jij talent delen met anderen, door workshops of een uitvoering te geven, een optreden te verzorgen en anderen te vermaken met uw kwaliteiten.

Geen jury, geen beoordeling, wel een gezellige dag met veel mensen, ontmoeting en plezier. Wij nodigen u en jou graag uit om op zaterdag 18 mei mee te doen met Show je Talent Harderwijk. Bent u benieuwd naar alle talentvolle mensen in Harderwijk, kom dan deze 18de mei naar Show je Talent in Wijkhuis Stad aan de Houtkamp.
 
Wil je nog meedoen en laten zien wat je kunt ga dan naar de website www.wijkstadsdennen.nl en vul het digitale formulier in.