Shell Stadsdennen opnieuw ‘Gouden Station’

De Shell, locatie Stadsdennen, is gouden station van het vierde kwartaal van 2020 geworden. Het is al de derde keer dat het station in de prijzen valt. 

In het vierde kwartaal van 2016 waren ze al eens eerder gouden station. In 2008 werden ze zelfs gouden station van het jaar

Dat ze het afgelopen jaar opnieuw zo’n mooie prijs binnenhaalden, maakt het team trots. “Het is voor ons echt wel een kroon op ons werk”, zegt bedrijfsleider Bea Schaap.

Shell nomineert elk kwartaal de stations die bijzonder goed scoren op het gebied van gastvrijheid, verkoopresultaat en totaalplaatje. “Wij staan elke dag met een glimlach klaar voor onze gasten. We hebben mede daardoor ook veel vaste gasten en zij maken voor ons het werk ook wel heel leuk”, aldus Schaap.

Op de locatie Stadsdennen werken ze met een team van negen man. “Onze gasten merken weinig van onze gewonnen prijs, omdat we natuurlijk dezelfde service blijven verlenen. Wij hebben als team wel even stil gestaan bij onze gewonnen prijs en dat gevierd met taart”, aldus Schaap.

Shell Witkamp Benzinestations Harderwijk
(Team Shell Witkamp Benzinestation Stadsdennen Harderwijk)