Sfeervol winkelen tijdens de kerstperiode in de Binnenstad van Harderwijk

Mooi versierde etalages, kerstmuziek en sfeervol verlichte straten. De ijsbaan op het Marktplein en de glijbaan in het Hortuspark. 

In de periode voor kerst is het altijd extra leuk winkelen in de mooie historische binnenstad van Harderwijk. Door de extra koopmomenten heeft u alle tijd om uw inkopen te doen.

Harderwijk pakt uit!
Op vrijdagavond 16 en zaterdag 17 december is “Harderwijk Pakt UIT!”. De winkels zijn compleet in kerstsfeer. Op vrijdagavond 16 december is er een optreden van het Dickens orkest uit Emst. Zaterdagavond pakken ondernemers extra uit. Zo kunt u tijdens het winkelen getrakteerd worden op een lekkere warme chocomelk of een glas gluhwein. Op beide dagen heeft u tot 21.00 uur de tijd om uw inkopen te doen. De kinderen kunnen ondertussen lekker schaatsen of van de glijbaan in het Hortuspark.

Ook op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 december zijn de winkels tot 21.00 uur geopend.

Gratis parkeren tijdens de extra koopavonden
Van maandag tot en met vrijdag profiteert u al van de parkeerproef; 2 uur gratis parkeren op het Westeinde of in de Houtwal. Dit geldt ook op de reguliere koopavond op vrijdag. Tijdens de extra koopavonden, op zaterdagavond 17 december, woensdagavond 21 en donderdagavond 22 december betaalt u vanaf 18.00 uur helemaal geen parkeerkosten.

Dit aanbod geldt enkel voor de parkeerlocaties Klooster, Vitringasingel, Boulevard, Waltorenstraat, Scheepssingel en Westeinde. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Dickens Emst