Seven Days 2016, RSG Slingerbos | Levant gaat deze uitdaging aan

Van 14 t/m 20 november gaat RSG Slingerbos | Levant met beide locaties de strijd aan met bijna 100 andere scholen tijdens de Seven Days 2016, de grootste health challenge voor middelbare scholieren van Nederland! 

Zeven dagen, zeven challenges op het gebied van eten en bewegen, met als doel om leerlingen op een leuke manier te inspireren, motiveren en activeren tot een gezonder leven en bewustwording van ieders impact op mens en milieu.

Dit jaar is de vijfde Seven Days editie. In totaal zullen meer dan 60.000 leerlingen meedoen, verdeeld over heel Nederland. Tijdens Seven Days voeren de leerlingen zeven dagen lang zeven opdrachten uit op het gebied van eten en bewegen. Op de eerste dag, 14 november, staat op het programma als food-challenge ‘geen vlees eten’, en als sport-challenge een ‘conditietraining’.  

Via de gratis app Seven Days scoren leerlingen online punten. Scholen strijden om de Seven Days 2016 Award inclusief een eigen schoolfeest! Leerlingen maken zelf ook kans op mooie prijzen. De RSG doet volgende week mee en kijkt ernaar uit om er een groot succes van te maken. Met z’n allen wordt er een week gezond(er) geleefd.