Seniorweb-Harderwijk

De vrijwilligers van Seniorweb Harderwijk zijn er om u wegwijs te maken in de digitale wereld van pc, laptop, tablet en smartphone (Apple en Android).

Als gevolg van de coronamaatregelen zijn wij de afgelopen anderhalf jaar niet in staat geweest om onze kennis met u te delen, maar daar gaat verandering in komen met ingang van donderdag 7 oktober ’s middags tussen 14..00 en 1600 uur in MFC de Bogen aan het Triasplein
Wat hebben zij te bieden:
  • Vanaf dat moment zijn er iedere donderdag (m.u.v. de schoolvakanties) enkele vrijwilligers aanwezig om u te helpen met uw digitale vragen en problemen.
  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus op maat, waarover u meer informatie kunt vinden op de website www.seniorweb-harderijk.nl.
  • Hulp bij het installeren van de CoronaCheck app op uw smartphone, waardoor het verplichte bewijs van vaccinatie op uw telefoon staat (zie hieronder). 

Voor wat betreft de CoronaCheck app:

Deze app levert het bewijs voor het feit dat u 2x bent gevaccineerd in de vorm van een:
  • QR-code voor gebruik in Nederland (toegangsbewijs) en een
  • QR-code voor internationaal gebruik (digitaal Corona Certificaat in EU lidstaten). 
De app kan worden gedownload op uw telefoon vanuit de Play Store (Android) of App Store (Apple).
Na het installeren op de telefoon heeft u uw DigiD code (bestaande uit een gebruikersnaam en wachtwoord) nodig om in te loggen bij het RIVM voor de vaccinatiegegevens.
 
Dus: als u ondersteuning wilt hebben voor de CoronaCheck app, neem dan uw DigiD code mee!

Multifunctioneel Centrum De Bogen

Adresgegevens

Triasplein 11
3845 GC Harderwijk

Telefoon

T. 06-23281030

Meer info