Senioren Sportief….. U ook?

In 2002 zijn de SWOH, de gemeente Harderwijk en de GSF een jarenlang traject gestart met het organiseren van Galmprojecten.                                                                                                                        

Het doel: De 55-65 jarigen binnen de gemeente Harderwijk weer ( meer ) in beweging krijgen. In 2019, al weer 17 jaar later, zijn er nog steeds 3 enthousiaste actieve 55+-groepen, die vanaf september tot en met mei, elke week in sporthal Stadsweiden samen sporten.

In de lessen 55+ sportief speelt het samen met plezier bewegen een belangrijke rol. Met plezier bewegen, doet immers bewegen ….en zo draag je ook nog  bij aan je eigen fitheid en welzijn!                

Elke startende deelnemer kan aan de les deelnemen binnen haar/zijn grenzen, maar er wordt natuurlijk ook gewerkt aan een verbetering/uitbreiding van die mogelijkheden en de lichamelijke conditie.          
                                                                                                                                                           
In de praktijk gebeurt dit door het aan bieden van een veelzijdig bewegingsaanbod tijdens de lessen.                                                                  Hierdoor krijgt dus  elke les een andere invulling. Onderdelen zoals grondgymnastiek, loop ,-en circuittraining, badminton,volleybal, knotshockey en dynamic tennis kunnen deel uitmaken van de les, maar er wordt ook aandacht besteed aan valpreventie (in balans).
Natuurlijk bent U van harte welkom om aan een kennismakingsles deel te nemen!

Lestijden:                                                                                                                                              
Dinsdag:     groep 1: 16.30-17.30 uur en groep 2 : 17.30-18.30 uur.                                                  
Woensdag: groep 3: 16.00-17.00 uur.

Nadere informatie kunt U verkrijgen bij   St.ZorgDat Coby Kock 06-44288428 of bij de docente Hetty Baas (KeenSport 55 plus): 0341-251350