Schaapscheerdersfeest Dierenweide Harderwijk gaat helaas niet door

Op 6 juni 2020 zou het jaarlijkse schaapscheerdersfeest van de Dierenweide Harderwijk weer plaats vinden. Helaas kan het feest dit jaar niet doorgaan omdat alle evenementen in verband met de Corona-maatregelen verboden zijn.

Wij (de vrijwilligers van de Dierenweide) vinden dit heel erg jammer, omdat we hiermee toch een hoop kinderen teleurstellen.

Misschien zien we u dan op nu op 10 oktober op het dierendagfeest dat we dan organiseren, dit is wel kleiner van opzet, maar ook erg leuk en gezellig.

Wilt u toch de Dierenweide Harderwijk steunen dit jaar word dan donateur, dit kan via de website dierenweide harderwijk of door een mail te sturen naar info@dierenweideharderwijk.nl. U kunt natuurlijk ook een eenmalige gift overmaken op rekeningnummer NL03 SNSB 0918 6037 81 t.n.v. Stichting Dierenweide Harderwijk.

Op dit moment is de dierenweide gesloten, dat betekent dat bezoekers niet op de weides mogen en geen toegang hebben tot het gebouw. Natuurlijk kunt u wel gewoon om de weide lopen om te dieren te bekijken (met in achtneming van de Corona-regels). Wij hopen dat de dierenweide weer snel opengesteld kan worden voor publiek en dat we u dan weer in grote getale mogen verwelkomen.

De vrijwilligers van de Dierenweide Harderwijk.