Samen PAASFEEST vieren

Op eerste Paasdag vieren we het PAASFEEST. U zij de Glorie! Opgestane Heer! Stadsbeiaardier Wim Ruitenbeek zal vanaf 9.15 uur Paasliederen over de stad uitstrooien: echt uitstrooien zoals zaad uitgestrooid wordt over de akker. Een heerlijk begin van Pasen!

Hopelijk zullen er net als op de Kerstavond veel mensen van buiten de kerk zijn die door de klanken van het carillon geboeid worden en die vervolgens gaan meezingen

De organisatie hoopt dat alle belangstellenden van buiten mee zullen gaan de kerk in. Dat gebeurde ook met Kerst en bij de jaarwisseling.

Ze beginnen na het beiaardspel de Paasdienst zelf om 9.30 uur buiten op het kerkplein met het zingen van enkele Paasliederen. Henk ten Hove zal de zang buiten met de trompet begeleiden. Daarna gaan ze de kerk in voor de Paasdienst. Aan de Paasdienst werkt ook het projectkoor mee. Henk ten Hove (trompet) en Jaap Zwart (orgel) zorgen voor de verdere muzikale invulling. Dominee Louis Wüllschleger zal deze dienst leiden. In de dienst nemen ze een moment voor de kinderen. Dooh (het schaap van de dominee) verheugt zich er al op om de kinderen weer te ontmoeten! Misschien zijn er opa’s en oma’s die zeggen: ah, dat is wat voor mijn kleinkind! Ze mogen allemaal meekomen: hoe meer hoe liever.

Na de dienst op Eerste Paasdag is er koffiedrinken en wat lekkers in de omloop van de kerk. Welkom voor u allemaal!

Locatie Grote Kerk Harderwijk, Kerkplein 1.