Samen Eten! BBQ Wijkvereniging Stadsdennen en Frankrijk

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk gaat samen met de Kiekmure op zaterdag 8 augustus een BBQ avond organiseren waar mensen samen kunnen eten en ontmoeten.
 

Aanvang 18.00 uur en zaal gaat open om 17.30 uur. Locatie de Kiekmure. Eten zal bereid worden door Slagerij van de Berg uit Hierden.

Iedereen mag mee BBQ op 8 augustus. Lekker samen zijn in deze moeilijke tijden. Omdat we 1,5 meter moeten handhaven zal de ruimte waar we zitten alles op voldoende afstand staan. Het eten wordt voor je bereid en door vrijwilligers van ons bij de BBQ opgehaald bij de aanwezigen gebracht aan de tafels.

Ook zal het stokbrood, sauzen enz uitgeserveerd worden i.p.v. dat een ieder langs de tafels moet lopen. Dit alles om corona proof te zijn.
Consumpties tijdens het eten zijn voor eigen rekening. Na het eten zal er nog een verrassing zijn.

Meld je aan via de website van de wijkvereniging. Na aanmelden ontvang je een ticket en voor de kosten ontvang je een betalingslink .
 
Kosten voor iedereen € 10,00 p.p. zijn.  Kosten van te voren betalen.
 
Nieuw:
Na evaluatie hebben we besloten dat we ook mensen willen laten deelnemen aan onze maaltijden, maar die daar zelf geen geld voor hebben om welke reden dan ook. Daar hebben we voor bedacht: “De Uitgestelde Maaltijd”.

Wilt u hier aan meewerken dan kunt u een uitgestelde maaltijd sponsoren door te reserveren en daarvoor dan 10 euro over te maken. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze uitgestelde maaltijd bij de juiste mensen terecht komt. Op deze manier kunnen ook deze mensen deelnemen aan Samen eten.
 
Wilt u een uitgestelde maaltijd betalen dan kunt u dit doen door het reserveringsformulier op de website in te vullen en te versturen.
 
Opgeven kan via de mail info@wijkstadsdennen.nl Ook kunt u naar de website gaan van de wijkvereniging www.wijkstadsdennen.nl. Hier kunt u een contactformulier invullen voor het samen eten BBQ. Bellen kan ook naar 06-14403745.
 
We rekenen weer op een gezellige smakelijk avond! Tot 8 augustus