Ruim negentig 'kraampjes' bij Rommelroute Zeebuurt

Voor wie nog 'iets te doen' zoekt op zaterdag 25 september, in de Zeebuurt wordt de jaarlijkse Rommelroute gehouden. Elk adres in de Zeebuurt mag voor de eigen deur spulletjes verkopen. Alle deelnemers zijn in kaart gebracht. Die kaart is hier te vinden. Heerlijk Harderwijk heeft ze uitgeprint liggen.

De jaarlijkse Rommelroute in de Zeebuurt is sinds jaar en dag de grootste van Harderwijk en trekt altijd veel bezoekers

Dit jaar is bijna elke straat in de Zeebuurt vertegenwoordigd, dus welke route u ook loopt, er is genoeg te zien. Onderweg wordt u getrakteerd op live optredens van het visserskoor De Aalzangers. Ook trekt er een draaiorgel door de wijk. Zelfs wethouder Marcel Companjen draagt een steentje bij aan de activiteiten. Hij onthult om elf uur een poëzietegel bij de sculptuur van de Lopende Man (aan de hoek van de Zeestraat / Laan 1940-1945).

De rommelroute is van negen uur 's ochtends tot drie uur 's middags. Een greep uit de deelnemers: Yasminka van tien jaar oud verkoopt voor de deur van Groentjesweg 12 haar zelfgemaakte sieraden en sleutelhangers. Ook Gerdina Elbertsen verkoopt zelfgemaakte sieraden en hangers op de hoek van de Burgemeester de Meesterstraat en de  Ir. De Blocq van Kuffelerstraat. Ze hebben ook een grabbelton voor de kleintjes.

Sieraden Yasminka
(de sieraden van Yasminka)