RSG vijftig jaar: Reünie op 26 november 2016 van 13.00 tot 17.00 uur bij RSG Slingerbos in Harderwijk

RSG Slingerbos | Levant, locatie Slingerbos, bestaat dit schooljaar 50 jaar. In 1966 is de RSG met 45 leerlingen begonnen als Harderwijkse dependance van de Rijks HBS te Amersfoort.

Niet lang daarna vestigde de inmiddels zelfstandige school zich in het houten noodgebouw aan de Eisenhowerlaan. Dit bleef zo na de fusie met de Vischmarkt-ULO.

In de zomer van 1986 werd het huidige gebouw in gebruik genomen, een gebouw dat 2 jaar geleden een complete metamorfose heeft ondergaan. De RSG is een grote school voor voortgezet onderwijs in deze regio met, inclusief locatie Levant, ruim 2.400 leerlingen. 

Vijftig jaar RSG, dat is een lustrum.

Vijftig jaar RSG, daar hoort een ontmoeting bij. Een commissie van oud-docenten werkt samen met de school aan een prachtige dag op 26 november a.s. Er zijn meerdere redenen om op 26 november a.s. te komen: een rondleiding door het vernieuwde, voor oud-leerlingen en -docenten bijna onherkenbare gebouw, het volgen van lessen door oud-docenten, het bekijken van veel fotomateriaal, maar natuurlijk vooral het ontmoeten van oud-klasgenoten. Kortom, 26 november 2016, zegt het voort!
 
Via de Facebook-pagina ‘RSG Slingerbos Harderwijk (1966-2016)’ van onze oud-leerling Peter Waij worden al vele herinneringen en beeldmateriaal gedeeld.
 
Informatie en aanmelding voor de bijeenkomst op 26 november a.s. kan via de website: www.rsgslingerbos50jaar.nl