RSG Slingerbos geeft groep 8-leerlingen gratis Engelse les

Dit jaar viert RSG Slingerbos een jubileum van 20 jaar tweetalig onderwijs. Al twee decennia geeft de school excellent Engelstalig onderwijs en is daarmee een van de eerste scholen in Nederland die deze vorm van onderwijs aanbiedt. 

De RSG geeft op verschillende manieren aandacht aan dit jubileum, met als doel zoveel mogelijk leerlingen te enthousiasmeren voor deze mooie vorm van onderwijs en de Engelse taal.

Bij wijze van cadeau geeft RSG Slingerbos aan alle huidige groep 8-leerlingen in Harderwijk de mogelijkheid om gratis Engelse les te volgen. Deze lessen zijn geschikt voor álle groep 8-leerlingen en zijn vooral gericht op spreekvaardigheid. Acht weken lang op donderdagmiddag van 15.30 tot 16.30 zijn de leerlingen van harte welkom op RSG Slingerbos in Harderwijk. De lessen beginnen op 18 januari 2018 en worden gegeven door docenten Engels en bovenbouwleerlingen uit het tweetalig onderwijs.

De belangrijkste kenmerken van de lessen Engels zijn:

  • Op een leuke en gezellige manier nog beter Engels leren spreken
  • Een voorsprong hebben met Engels op je vervolgschool
  • Als je voor tweetalig onderwijs kiest, ben je beter voorbereid
  • Je ontmoet een aantal van je toekomstige klasgenoten
  • Afsluiting met een certificaat
Voor meer informatie en aanmelden kunnen belangstellende ouders of leerlingen terecht op de site van RSG Slingerbos | Levant: http://www.rsgslingerboslevant.nl/groep-8/gratis-lessen-engels. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 december 2017. Er is beperkt plaats. Een snelle inschrijving verhoogt de kans op plaatsing.