Rotary Harderwijk – Oud Groevenbeek presenteert voor de 3e keer het Bedrijventennistoernooi

Totaal strijden 16 Bedrijventeams van 2 personen om de wisselbeker. Er is nog plek voor teams om zich in te schrijven! Hoewel de gezelligheid voorop staat, gaat de opbrengst naar een goed doel.

Dit jaar heeft de Rotary gekozen om het Indianendorp (ook bekend onder de naam ‘hondenkuil’) te steunen. Boswachter Henk Jan Zwart van de gemeente Ermelo, heeft ook deze recreatieve voorziening onder zijn beheer. Hij vertelt dat door bezuinigingen besloten is om geen groot onderhoud meer te plegen aan bestaande toestellen.

Het is een grote wens van Zwart en zijn team om een uitdagende touwbrug te maken over de geul in het Indianendorp. ‘Het is belangrijk om het buitenspelen te stimuleren, het is niet alleen leuk maar ook goed voor kinderen. Dit klimtoestel moet gemaakt worden van materiaal uit eigen bos, het moet ruig zijn en de kinderen uitdagen’, aldus de enthousiaste beheerder Zwart. 

Vorig jaar ging Lodewijk Kalden en Simon van ’t Slot van er met de Wisselbeker van door. Neemt u het dit jaar op tegen hun bedrijf Van Zeijl Bijl Aartsen advocaten en steunt u hiermee het buitenspelen voor kinderen? Voor inschrijvingen of een informatiepakket kunt u contact opnemen met Jan Grift, [email protected]
Rotaryclub Harderwijk