Rondreis naar Amerika/Canada, Spanje/Portugal/Italië of Cuba/Mexico/Jamaica?

Boek bij The Travelclub Linda je rondreis naar Amerika/Canada, Spanje/Portugal/Italië of Cuba/Mexico/Jamaica en ontvang een gratis digitaal Roadbook.

Zeker voor reizen naar Amerika en Canada moet je bij ons zijn. Samen met mijn collega Frank, die meer dan 40 jaar ervaring heeft met reizen naar Amerika en Canada, stel ik reizen op maat samen. Bij elkaar hebben wij 53 reizen naar USA/Canada gemaakt. Onze service is gratis!!”

 "Wil jij  gratis een praktisch en informatief digitaal roadbook ontvangen, vol met leuke reistips, een dag-tot-dag programma, een live flight-tracker met up-to-date vluchtinformatie, de weersvoorspelling ter plaatse, koppeling naar GPS en alle gegevens van de geboekte accommodaties en activiteiten? Vraag dan een offerte bij mij aan en ontvang dit zeer complete digitale roadbook bij boeking!"
 
"Indien je een boeking bij mij maakt mag ik je gratis een zeer compleet digitaal roadbook aanbieden. Het roadbook is onderweg te gebruiken op je telefoon en tablet en is jouw persoonlijke, op maat gemaakte reisgids. Het bevat naast mijn contactgegevens uiteraard alle informatie over jouw reis, een live flight-tracker, de weersvoorspelling en een uitgebreid dag-tot-dag programma. De routeplanner in het roadbook koppelt automatisch met het kaartprogramma van je telefoon en is, indien je de kaarten heb gedownload ook offline te gebruiken!"