Rockstars tijdens Harderwijk Live

Na Jennifer Ewbank en Brace, welke afgelopen zaterdag optraden tijdens Harderwijk Live, staat er komende zaterdag weer een bekende naam op het podium. 

Niemand minder dan de rockband Voltage, met name bekend door hun frontman Dave, staan komende zaterdag op het podium op de mooie historische markt.

Popschool Harderwijk
Omstreeks 16.00 uur zal de aftrap worden verzorgt door Popschool Harderwijk. De popschool is nu alweer een poosje gevestigd in het Oude Stadhuis. Het optreden is dus eigenlijk een thuiswedstrijd. En dat ze veel talent in huis hebben is inmiddels geen geheim meer. Benieuwd zijn we dan ook welke lokale grootheden deze keer plaatsnemen op het podium. Eén ding is zeker, een goed repertoire zal het zeker zijn.
 
Valley of the Chemical Butterflies
De vrienden van ‘Valley of the Chemical Butterflies’ zijn inmiddels ook geen onbekende meer. Regelmatig spelen ze op verschillende locaties in de binnenstad, tijdens de Bluesroute of een afterparty. Zaterdag, op het grote podium op de markt, laten ze zeker iets horen van hun eigen repertoire of covers van bijvoorbeeld Jimi Hendrix, Chemical Brothers, Massive Attack, Black Crowes, Brant Bjork of Nirvana.
 
Dave & Voltage
Voltage is een rockband met vier woest bebaarde mannen uit de omgeving Eindhoven. Opgericht in 2011, Na de deelname van hun leadzanger Dave aan ‘The Voice of Holland’, werd de band in één keer beroemd. Met een tweede plaats in de finale haalde hij een geweldig resultaat. Ze spelen inmiddels op bekende festivals als de Zwarte Cross, Nirwana en Stoppelhaene. En op Harderwijk Live natuurlijk. Rond 22.00 uur staan ze op het podium.
 
Soul & Funk of liever Hollands Glorie?
Na Zaterdag is Harderwijk Live nog niet afgelopen. Met de thema’s Soul&Funk en Hollands Glorie beloven ook de laatste twee zaterdagavonden Harderwijk Live onvergetelijk te worden. Op websites www.harderwijklive.nl en www.heerlijkharderwijk.nl staat alle informatie en de programma’s van Harderwijk Live 2016.

Harderwijk Live muziekevenement binnenstad

Germano Menswear Harderwijk

Adresgegevens

Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423595

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info