RJ Automatisering is verhuisd!

Vrijdag 28 februari zijn Ruben en Joël van RJ Automatisering, voorheen ook bekend onder RJ Computers begonnen met de bouw van hun showroom aan de Gelreweg 41 in Harderwijk.

“Eerder wisten mensen ons voornamelijk te vinden voor computerreparaties, tegenwoordig zijn wij ook gespecialiseerd in beveiliging”.

In de nieuwe showroom kunnen mensen de kwaliteit en werking zien van de beveiligingscamera’s en alarminstallaties. “Er wordt momenteel helaas veel ingebroken in de omgeving waarbij de behoefte aan betere beveiliging groot is. Daarnaast merkte wij dat veel mensen niet precies weten wat de mogelijkheden zijn en soms denken dat het gebruik van bijvoorbeeld een alarm lastig is.
 
In de nieuwe showroom kunnen wij de mensen een persoonlijk advies geven tijdens een demonstratie van deze systemen. Daarnaast kunnen mensen natuurlijk ook nog steeds bij ons terecht voor de reparatie van hun computer en voor advies op gebied van ICT. 

Om de opening van onze nieuwe locatie te vieren hebben wij een leuke actie

Voor alle klanten die onze nieuwe locatie bezoeken tot 1 april verloten wij samen met twee van onze klanten 3 leuke prijzen. Zo is er een Samsung tablet te winnen, een High Beer voor twee bij De Graaf van Gelre en een BBQ kruiden pakket van vanbeekumspecerijen.nl.

Ruben en Joël van RJ Automatisering