Rinus Bakker exposeert foto's in stadhuis Harderwijk

De Harderwijkse fotograaf Rinus Bakker exposeert in de stadswinkel van het stadhuis Harderwijk van woensdag 27 januari tot en met dinsdag 24 februari 2016.

De opening vindt plaats op 27 januari in de middag om 15.15 uur. Rinus laat ons nog even in spanning wat er getoond gaat worden, wel liet hij los dat de beroemde "kikker op lelieblad", die u misschien al in het stadsmuseum heeft gezien, er zeker bij zal hangen, maar ook hele andere zaken zo benadrukte hij.

Iedereen die de opening bijwonen, ontvangt uit handen van de fotograaf een vrijkaartje voor een avondvullende projectie show, ongelooflijke foto's van de BTP groep, die in full HD op groot scherm te zien zullen zijn, in het voorjaar op een locatie in Harderwijk. Bovendien zal Rinus deze middag een schitterende foto worden aangeboden door Ton Tuinman, voorzitter, en Colinda van Driesten, fotografe van de Harderwijkse amateur fotografen vereniging de Iris.

De expositie kan van 27 januari t/m 23 februari bezocht worden van maandag t/m woensdag 09:00 - 17:00, Donderdag 09:00 - 20:00 en Vrijdag 09:00 - 12:30. in de stadswinkel.