Repair Café Harderwijk: slijpen van messen en scharen groot succes!

Sinds enkele maanden neemt het Repair Café ook botte messen en scharen onder handen.Twee vrijwilligers hebben zich in het slijpen gespecialiseerd en leveren alles weer vlijmscherp af! Diverse klanten hebben het Repair Cafe Harderwijk inmiddels hiervoor al weten te vinden.

In het Repair Café draait het allemaal om repareren. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee

Botte messen en scharen dus, maar ook broodroosters, stofzuigers, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, klokken, servies, ... alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.
 
Door repareren te promoten, wil het Repair Café Harderwijk bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig, In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen.
De dienstverlening door het Repair Café is gratis; een vrijwillige bijdrage van de bezoekers wordt op prijs gesteld.
 
Het Repair Café Harderwijk is komend jaar weer iedere eerste vrijdagochtend van de maand van 9.30 u - 12.30 u te vinden in het gebouw van de Harderwieker Bieleggers, de Jeu de Boulesvereniging aan de Parkweg!