Repair Café Harderwijk ontvangt financiële bijdrage van Rabobank Randmeren

Repair Café Harderwijk heeft van het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds een financiële bijdrage toegezegd gekregen van €3000,- voor de jaren 2016 en 2017.

Het bestuur van het Repair Café is erg blij met deze bijdrage; hiermee is het voortbestaan van het Repair Café voor de komende jaren weer veilig gesteld!

Door repareren te promoten, wil het Repair Café Harderwijk bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig, vinden de initiatiefnemers. "In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het Repair Café willen we daar verandering in brengen."
 
De dienstverlening door het Repair Café is in principe gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage van de bezoekers op prijs gesteld.
Het Repair Café is iedere eerste vrijdag van de maand van 9.30 u tot 12.00 u te vinden in de koffiecorner van Kringloopwarenhuis Het Goed, Zuiderbreedte 15 te Harderwijk.

Voor meer informatie: zie de website: www.repaircafe.nl/locaties/repair-cafe-harderwijk.
Voor contact en informatie: [email protected]