Renovatie van uw houten vloer

Is uw houten vloer na jarenlang woonplezier toe aan een opknapbeurt? Betrekt u een nieuwe woning waar een goede houten vloer in ligt en is de vloer aan een opknapbeurt toe? Wij kunnen uw vloer weer de uitstraling geven van weleer. Een nieuwe kleur op uw vloer? De keus in kleuren is groot, van licht tot donker, warm of een moderne grijstint.

Met de huidige moderne afwerkingmethoden is onderhoud aan uw vloer eenvoudiger dan vroeger. Vlekken, krassen of deukjes zijn weg te werken. 

Ook vloeren met een dunnere toplaag kunnen we vaak probleemloos opknappen, belangrijk is wel om van te voren te bekijken of de dikte nog voldoende is. Om dit te bekijken komen wij van ’t Vloerenhuis eerst bij u thuis om uw vloer te bekijken en voor advies in kleur of afwerking.

Stofvrij schuren

Met het opknappen en schuren van uw parket of houten vloer kwam er vroeger nog wel eens wat stof vrij. Gelukkig hebben wij tegenwoordig de juiste machines die de meeste stof afzuigen, het zogenaamde Stofvrij schuren. Hierdoor is een grote schoonmaak na onze werkzaamheden vaak niet meer nodig.

Aanheling of reparatie

heeft u een muurtje weggebroken of komt er een stuk aan uw woning erbij? In de meeste gevallen kunnen wij uw vloer weer netjes aanhelen met nieuw hout. Nadat het gehele oppervlak is geschuurd en afgewerkt is uw vloer één geheel en als nieuw.

Brand of waterschade

Ook voor reparatie na brand of waterschade repareren wij uw vloer. beschadigde delen verwijderen wij en vervangen dit door nieuw. Bij welke verzekering u ook bent verzekerd, wij kunnen u helpen!

t Vloerenhuis Putten

Adresgegevens

Engweg 57
3882 AK Putten

Telefoon

T. 0341-353772

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 10.00 - 17.30 uur
Wo 10.00 - 17.30 uur
Do 10.00 - 17.30 uur
Vr 10.00 - 17.30 uur
Za 10.00 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info